LÄRARE

ANDREA

KAROLINA

ALBERTO

LISBET

GLENN

Andrea Hedenskog

Jag som driver Brännö & Majorna YogaStudios heter  Andrea Hedenskog och är internationellt certifierad Iyengaryogalärare med flerårig erfarenhet som yogalärare, jag har certifikatet Junior Intermediate 2. Jag brinner för att få yogan in i vardagen, att mina elever ska få en rutin att yoga hemma. Min undervisning präglas av glädje, skratt och ödmjukhet. 
Vi har så mycket att lära av varandra. Jag är mycket intresserad av kroppens mekanik och inte rädd för att pröva nya lösningar för varje individ, ett drag av min obotliga nyfikenhet. Med kunskaper från både hatha, ashtanga och de senaste femton åren Iyengaryoga. Denna yogaform är en enorm källa till yogisk kunskap. Min huvudlärare och största inspiration är Glenn Ceresoli.


 

Karolina Staroduba

Jag blev introducerad till yoga av min danslärare 2009. Från den dagen har kärlek och nyfikenhet för yoga vuxit snabbt och blivit ett sätt att leva. Konst, musik och rörelse har präglat mig från dagen jag kunde börja gå, men det var något som fattades och yoga blev den pusselbiten . Den inre rörelse lär mig vara stilla, mer balanserad och närvarande. Den har förändrat mig och hur jag ser världen runt mig. Den gör mig mer tolerant, vänlig, nyfiken och accepterande både av mig och andra. Som liten ville jag göra världen lite bättre. Yoga gör det . Och det vill jag kunna dela med andra. Det är en av många anledningar till att jag påbörjat min lärarutbildning med Glenn Ceresoli. Karolina är certifierad Iyengaryogalärare. 

 

 Alberto Manco

Alberto  har utövat Iyengaryoga sedan 2005 och är sen 2012 certifierad Iyengaryogalärare. Han är även mycket uppskattat Osteopat D.O. med egen praktik både i Göteborg och Alingsås.

Han anser att både osteopati -och Iyengaryogametoden är två kompletterande sätt att arbeta med kroppen i sin helhet och på det viset skapa förutsättningar för en hälsa i balans.Alberto har i många år undervisat stora klasser på en yogaskola i centrum och värnar om att ge sina  elever ökad förståelse för vad som sker i kroppen under yogaträningen samtidigt som han genom sin entusiasm skapar en avslappnad atmosfär.

 Lisbet Wikman

Grundare av Ganesha Yoga. Har undervisat Iyengaryoga sen 1997, 
innehar Junior Intermediate 3 certifikat.

 

 

 

 

 

 


Gästlärare: Glenn Ceresoli

Glenn Ceresoli has extensive experience as both a teacher and practitioner of Iyengar yoga. A Yoga class with Glenn Ceresoli is an opportunity to imbibe his more than thirty years of experience and his relentless commitment and intention to break through the restrictive habits and conditions 
of the body/mind. 

majorna yogastudio. Oljekvarnsgatan 30/Koopmansgatan 10

mail. jagvillyoga@majornayoga.se

tel. 073 101 23 30