LÄRARE

Sara

Cilla

Cilla & Sara det är vi som är MajornaYoga.

Som internationellt certifierade Iyengaryogalärare fortbildar sig Sara och Cilla regelbudet med seniora lärare i Sverige och utomlands. Båda har vid två tillfällen varit i Pune på det ursprungliga Iyengar-institutet i Indien där B.K.S Iyengar undervisade fram till sin bortgång 2014.


Sara Karlsson blev klar med sin utbildning till certifierad Iyengaryogalärare hösten 2013 och har sedan dess hållit i kurser, work-shops och retreat. Sara är utbildad designingenjör och psykolog. Hon arbetar på Psykologos och en vårdcentral, som psykolog med individers psykiska hälsa, när hon inte yogar. 


Cilla (Cecilia) Danskog är sedan hösten 2007 certifierad iyengaryogalärare och har drivit en yogastudio i Umeå där hon kommer ifrån. Cecilia är specialistsjuksköterska inom psykiatri och jobbar på en psykosmottagning när hon inte yogar. Sedan hösten 2016 bor Cecilia i Göteborg, Majorna.


Dirce tog sin första yogaklass år 1980, i Los Angeles. Tillbaka i Sverige kom hon i kontakt i med yoga när hon som 20-åring flyttade till Gbg. Hon utbildade sig hos Leela på Gbgs yogacentrum och tog sin examen 2010. Där har hon också undervisat i 12 år. För Dirce är yoga ett poetiskt rörelseschema som läker kroppen och själen om och om igen. Iyengaryogametoden är en så hållbar metod då alla kan praktisera den oavsett stelhet och skador i kroppen. Dirce har skolios och yogapraktiken är ovärderlig för henne. Varje dag innehåller tacksamhet till att det finns en sådan bra och tillgänglig metod som håller kropp och själ i balans.


Margarida vidareutbildar sig och tar sin yogaresa vidare under hösten 2022, vilket gör att hon inte har klasser på MajornaYoga då schemana krockar. Hon fann sin väg in i yogan 2007 och har sedan dess ägnat sig åt yoga på heltid. Hon har undervisat sedan 2014. Hösten 2021 blev hon färdig med den treåriga lärarutbildningen hos Ingrid Engström på Iyengar Yogacenter och april 2022 fick hon sin certifiering.  Att undervisa har alltid varit en stor passion och en viktig del av Margaridas yrkesliv, med bakgrund som musiker och stråklärare. Margarida upplever att yoga hjälper oss att bli starkare och mer balanserade i kropp och själ.

Majornayoga Majorsgatan 4, i Linnéstaden Göteborg

mail. yoga@majornayoga.se

tel. 073 3777477 och 070 3631410

Majornayoga, Företag: YogaCillaSara organsationsnummer: 969796-9666 godkänd för F-skatt SE969796966601