OM OSS

CIlla och Sara driver tillsammans Majorna Yoga. Vi hittade yogan för dryga 20 år sedan och har undervisat i dryga 15 år. Den regelbundna yogapraktiken utvecklar kroppen och sinnena, blir till ett ovärderligt verktyg i vardagen och livet. Cilla och Sara är internationellt certifierade Iyengar yogalärare och fortbildar sig regelbundet med seniora lärare.


Vi erbjuder kurser på olika nivåer, online klasser, kurser, privata bokningar, workshops, retreats och yogaresor. Individuell feedback för dig som vill gå djupare i yogapraktiken. 


Vår studio ligger sedan årsskiftet 2022 i Linnéstaden på Majorsgatan 4. Vår undervisning vilar på grunderna i Iyengaryoga, en yogaform som bl a utmärker sig genom att yogaställningarna utförs med stort fokus på anatomisk linjering. Genom att rikta tankarna och uppmärksamheten till de specifika detaljerna, blir sinnet stilla och man upplever ökad mental närvaro. Effekten av yogan ger dig både styrka, uthållighet och inre balans. Yoga är övningar i mental balans samt koncentration och meditation.


Illustratör Eva Helena Larsson har skapat vår fina logga som vi är mycket nöjda och glada över. Du hittar henne på evahelena 

Yoga är meditation i rörelse!


Majornayoga Majorsgatan 4, i Linnéstaden Göteborg

mail. yoga@majornayoga.se

tel. 073 3777477 och 070 3631410

Majornayoga, Företag: YogaCillaSara organsationsnummer: 969796-9666 godkänd för F-skatt SE969796966601