WORKSHOPS & RETREATS

Vårretreat  15-17 maj 2020

 

Vi har glädjen att ta emot Karin Montali Under helgen kommer hon att dela med sig av sina kunskaper om hur du kan fördjupa din dagliga yogapraktik samt leda dig in i mer utmanande ställningar på ett inspirerande och intelligent sätt. Karin har undervisat sen 2001, hon är otroligt kunnig, varm, rolig och väldigt ödmjuk.

Stärk kropp och sinne med Iyengaryoga på natursköna Brännö


En heldag och/eller retreat ger dig möjlighet att bryta den vanliga lunken och investera i tid på dig själv. En investering som ger direkt och långvarig avkastning. 

 

Under dessa tillfällen är yogapassen något längre vilket främjar kopplingen mellan kropp och tanke. Många gånger är vi kvicka på att förstå, i tanken, men det tar ofta lite längre tid för kroppen. Genom att hålla en position en längre stund och dra hjärnans och därmed kroppens uppmärksamhet till detaljer om hur vi utför positionen, så kan vi sakta ner hjärnans kryssande mellan olika ämnen vilket i sin tur ger sinnet ro. För den fysiologiska kroppen innebär detta en inre avslappning och därmed reducering av bl a stresshormonet kortisol. I retreaten ingår alltid meditation och pranayama en andningsteknik.

 

Vi äter vällagad vegetarisk mat tillsammans och det finns möjlighet till att ta härlliga promenader och kanske ett
salt dopp. 

majorna yogastudio. Oljekvarnsgatan 30/Koopmansgatan 10

mail. jagvillyoga@majornayoga.se

tel. 073 101 23 30